Kluis

Om alle actuele documenten op 1 plaats te bewaren, hebben we een digitale kluis toegevoegd. Hierin kun je documenten bewaren, bewaken op vervaldatum en zeer eenvoudig per e-mail verzenden.

Dit gaat als volgt. Ga naar REGISTRATIE -> Kluis

In de verschillende tabbladen kun je je documenten plaatsen.

Voeg een nieuw document toe door op + NIEUW DOCUMENT te drukken.

Vul je een vervaldatum in, dan ontvang je een notificatie zodra het document verloopt.

Om een document per e-mail te sturen, druk je op de groene knop VERSTUUR VIA E-MAIL en vul je de benodigde gegevens in. Dit werkt vanaf elk apparaat waarmee je bent ingelogd in Booqy, dus ook je smartphone.