Kilometers invoeren

Via de Kilometers button (of menu REGISTRATIE -> Kilometers) kom je in het kalenderoverzicht waarin de ingevoerde reizen zichtbaar zijn.

Druk op de knop NIEUWE REIS rechtsboven.

Zijn de reiskosten door te belasten aan de klant, selecteer dan het betreffende project. Is dit niet het geval, zet dan een vinkje bij 'Ten laste van eigen bedrijf'.

Selecteer vervolgens Van en Naar. De reisafstand wordt automatisch berekend en kan, als dat nodig is, later handmatig worden aangepast.

LET OP! Bij adressen moet je ook het land invullen!

Druk vervolgens op Bewaar.