Uren invoeren

Via de Uren button (of menu REGISTRATIE -> Uren) kom je in het kalenderoverzicht waarin de ingevoerde uren zichtbaar zijn.

Druk vervolgens op de UREN TOEVOEGEN knop rechtsboven in het scherm.

Vervolgens kies je het betreffende project en vul je het aantal uren in.

TIP: 30 minuten vul je in als 0,5 uur

Staat je project er niet bij, dan heb je die mogelijk nog niet aangemaakt of

de start- en einddatum zijn niet goed ingesteld. Als een project nog niet is gestart of is verlopen, dan staat hij niet in de lijst.

Zie ook Project aanmaken

Bij Notitie kun je bijvoorbeeld vermelden welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd. Jouw klant vindt deze notities later terug op de uren specificatie achter de factuur.

Druk op Bewaar en je registratie is voltooid.