Kosten invoeren

Via de Kosten button (of menu REGISTRATIE -> Kosten kom je in het Kostenoverzicht.

TIP: bonnetjes en papieren facturen voer je het handigst in met je smartphone omdat daar een camera op zit. Digitale facturen voer je het gemakkelijkst in via je computer.

Indien je de kosten niet kunt doorbelasten op een project,

zet dan het vinkje aan bij 'Ten laste van eigen bedrijf?'.

Kunnen de kosten wel worden doorbelast, selecteer dan de klant en het project.

Vervolgens neem je een foto van de betreffende bon  of factuur en druk op Gebruik foto. (dit kan afwijken per type smartphone)

Vul een omschrijving in zodat je de bon later gemakkelijk kunt terugvinden als dat nodig is, bijvoorbeeld: Lunch met Henk, Telefoonkosten november

Vervolgens kies je de juiste kostensoort.

Druk vervolgens op Bewaar.

Je bon of factuur wordt nu automatisch gescand.

Zodra dit gereed is, zie je hiervan een notificatie op je scherm.

De automatische scan functie zoekt het juiste bedrag en de datum.

De datum wordt overgenomen van de bon. Als de bon niet van vandaag is, staat jouw bon waarschijnlijk niet bovenaan in de lijst.

Tip1: Met de zoekfunctie heb je jouw bon zo weer gevonden.
Tip2: Door op de link te drukken die verschijnt bij het notificatie tekentje, ga je direct naar de juiste bon.

Controleer altijd even of de bon op de juiste manier gescand is.